ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙ & COVERINGS ΑΚΤΙΝΑ!

Φέτος το Πάσχα η ΑΚΤΙΝΑ προτείνει 3 τύπους Τσουρεκιών που σε συνδυασμό με την σειρά επικαλύψεων που διαθέτει σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε πληθώρα γευστικών προτάσεων: Τσουρέκι Ανατολίτικο με διακριτική γεύση μαστίχας και μαχλεπιού, Τσουρέκι Evosmo με πλούσια γεύση μαχλεπιού και κακουλέ, αλλά και Τσουρέκι Basic με ουδέτερη γεύση ώστε να προσθέσετε τα αρώματα που επιθυμείτε προσαρμόζοντάς το στις δικές σας γευστικές απαιτήσεις!

Xαρακτηριστικά
Το μίγμα ΑΚΤΙΝΑ για την παρασκευή αφράτου και μυρωδάτου παραδοσιακού τσουρεκιού, προσδίδει έντονο άρωμα, πλούσια γεύση και συνεκτική δομή με καλό σχοίνιασμα. Το τελικό προϊόν διατηρεί τη φρεσκάδα και τα αρώματά του, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μίγμα έχει μεγάλες αντοχές σε όλα τα στάδια της αρτοποίησης. Στο ψήσιμο παίρνει καλό όγκο, σχηματίζοντας έντονες καμπύλες.

Προετοιμασία
Το νέο μίγμα προσφέρει ευκολία στην παρασκευή, καθώς απαιτεί ελάχιστα επιπλέον υλικά. Προσθέτοντας μόνο μαγιά και νερό, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έχουμε τέλειο, σίγουρο και σταθερό αισθητικό και γευστικό αποτέλεσμα, που η ποιότητα όλων των μιγμάτων ΑΚΤΙΝΑ εγγυάται.

Πρόταση
Για να απογειώσετε την εμφάνιση των τσουρεκιών σας, μπορείτε να επικαλύψετε με τα Coverings/Ganaches AKTINA. Τα Coverings έχουν τέλεια επικαλυπτικότητα αφήνοντας μια λεπτή στρώση στο τελικό προϊόν, προστατεύοντάς το και χαρίζοντάς του ξεχωριστή σοκολατένια γεύση.

Χρήση
Αφήνουμε τα τσουρέκια να κρυώσουν καλά. Ζεσταίνουμε τα Coverings στους 32-38°C και επικαλύπτουμε. Το προϊόν δε σπάει πάνω από τους 12°C και δεν κολλάει πάνω από τους 25°C, ενώ είναι κατάλληλο και για συσκευασία κάτω από τους 25°C.