ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ !


Έπειτα από 26 χρόνια δυναμικής πορείας, φέτος η ΑΚΤΙΝΑ βραβεύτηκε στην διοργάνωση ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020 στην κατηγορία GREEK BUSSINESS CHAMPIONS. Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας όλης της ομάδας ΑΚΤΙΝΑ τα τελευταία χρόνια, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τους υψηλούς στόχους της την εδραίωσαν ως μια ηγετική – αμιγώς ελληνική εταιρεία με διεθνή παρουσία.

ΔΥΝΑΜΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!
Η Ελληνική Εταιρεία που εδώ και 26 χρόνια πορεύεται δυναμικά, αναπτύσσει μεγάλη τεχνογνωσία, διευρύνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και αποτελεί την αμιγώς Ελληνική δύναμη στον κλάδο. Η ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ, έχει καταφέρει να αναδειχθεί με την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές δυνατότητές της, αποκτώντας ηγετική θέση στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής και της Αρτοποιίας. Το όνομά της έχει ταυτιστεί επιτυχώς με την ποιότητα και τους υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης. Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας και διανέμοντας νέα πρωτοποριακά προϊόντα με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία.
 

Το μυστικό της επιτυχίας

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας όλης της ομάδας της ΑΚΤΙΝΑ τα τελευταία χρόνια, ώστε η εταιρεία να γίνει ηγετική στον κλάδο και να ανταγωνίζεται τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου, έχοντας αναπτύξει πολύ υψηλή τεχνογνωσία. Η ΑΚΤΙΝΑ διαθέτει την μεγαλύτερη παραγωγή σε εύρος προϊόντων, όσον αφορά τις κατηγορίες και την παραγωγή κωδικών, στη χώρα. Η καινοτομία, ο μεθοδικός έλεγχος στην ποιότητα και η ανάπτυξη νέων προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών μας και τις νέες τάσεις που εμφανίζονται στην αγορά είναι τα στοιχεία που έχουν καταστήσει την ΑΚΤΙΝΑ ως έναν από τους κύριους προμηθευτές των ζαχαροπλαστείων, των αρτοποιείων, των βιομηχανιών, των εργαστηρίων, των ξενοδοχείων και των χώρων μαζικής εστίασης.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ

«Η κορυφαία ποιότητα και η συνεχής καινοτομία αποτελούν τη φιλοσοφία της εταιρείας. Η στρατηγική μας βασίζεται στο τρίπτυχο της συνεχούς ανάπτυξης νέων προϊόντων, της τεχνικής υποστήριξης των πελατών μας  και του ποιοτικού ελέγχου. Στόχος μας είναι η εδραίωση της ΑΚΤΙΝΑ ως μια ηγετική ελληνική παραγωγική εταιρεία με διεθνή παρουσία, αναγνώριση και μακροχρόνιες συνεργασίες με πελάτες και προμηθευτές.»